Welkom

De website is onderverdeeld in 2 categorieën, dat zijn "Zeezicht" en "Overige". Het werk kan geschilderd zijn, van keramiek of glas vervaardigd, of een combinatie van technieken en materialen.

Ik had dit eerst gescheiden, maar nu is het allemaal zo bij elkaar gekomen, zo met elkaar verweven, dat het nu onderverdeeld wordt in onderwerp, bijvoorbeeld "Schelpen" of "Vissen" bij Zeezicht.

Is het niet op één of andere manier met de zee verbonden, dan is het in Categorie Overige geplaatst, zoals "Schalen" of "Vlinders".

Mijn materiaalkeus is nog groter geworden door toevoeging van schilderen op glas en het volgen van brandschilderlessen. Dit voelt compleet en zal resulteren in toekomstig werk bestaande uit gemengde technieken.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*** Anita Eijken-Kaan heeft alle werken, getoond op deze website, zelf ontworpen en gemaakt. Het is dan ook verboden deze unieke werken te kopiëren en eventueel door te verkopen***

Over Mij

Vanaf het moment dat ik een potlood vast kon houden, heb ik getekend en ben creatief bezig geweest. Pas op latere leeftijd heb ik serieus les genomen. Meer...

Nieuws

POSITIEF!!

Het is net juni, en de Covid19 cijfers schieten omlaag. Er mag weer meer en men gelooft er weer in.

Alles begint een beetje op gang te komen en zo ik dus ook.

Stapels glas ingekocht en klaar om de kleurrijke dingen te maken, die ik in gedachte heb. Want kleur moet het hebben, heldere, vrolijke kleuren, die je een positief gevoel geven. Een nieuw begin!

Het bruist van de ideeën, ik moet me echt gaan beperken, anders wil ik alles tegelijk.

Afgelopen winter heb ik veel geëxperimenteerd, combinaties uitgeprobeerd. Nu is het tijd voor actie!!

KUNSTMARKT HOORN op 5-sept 2021 !

 

Voor 2021 is het bijna zeker dat we weer aan de bak kunnen!! Dat is zondag 5 september, zet die datum in je agenda!

De kunstenaars van Kunst in de Kas, dus ook ik, hebben dan een eigen plein, "Mont Martre", waar men aan het werk is. Men staat met acryl, pastel, fotografie,... ondersteund door muziek en proza.

Zelf zal ik een eigen kraam hebben met keramiek- en glaskunst, met als hoofdthema DE ZEE. Schelpen, vissen, zeesterren, kwallen,... Van één soort materiaal, of een combi.

Kom en geniet! Tot Hoorn(s)! Kijk ook naar www.hoornkunstencultuur.nl