Welkom

De website is onderverdeeld in 2 categorieën, dat zijn "Zeezicht" en "Overige". Het werk kan geschilderd zijn, van keramiek of glas vervaardigd, of een combinatie van technieken en materialen.

Ik had dit eerst gescheiden, maar nu is het allemaal zo bij elkaar gekomen, zo met elkaar verweven, dat het nu onderverdeeld wordt in onderwerp, bijvoorbeeld "Schelpen" of "Vissen" bij Zeezicht.

Is het niet op één of andere manier met de zee verbonden, dan is het in Categorie Overige geplaatst, zoals "Schalen" of "Vlinders".

Mijn materiaalkeus is nog groter geworden door toevoeging van schilderen op glas en het volgen van brandschilderlessen. Dit voelt compleet en zal resulteren in toekomstig werk bestaande uit gemengde technieken.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*** Anita Eijken-Kaan heeft alle werken, getoond op deze website, zelf ontworpen en gemaakt. Het is dan ook verboden deze unieke werken te kopiëren en eventueel door te verkopen. Dit op straffe van juridische vervolging.***

Over Mij

Vanaf het moment dat ik een potlood vast kon houden, heb ik getekend en ben creatief bezig geweest. Pas op latere leeftijd heb ik serieus les genomen. Meer...

Nieuws

Er wordt hard gewerkt!

Op 2 september is dan weer de Kunst- en Cultuur markt in het centrum van Hoorn geweest. Met nieuw werk gestaan en met heerlijk weer is dat goed toeven! 

Voordat ik weer ergens exposeer, ga ik eerst een nieuwe lijn opzetten met de technieken die ik net heb bijgeleerd. Hiermee sla ik toch een wat andere weg in, maar één, voor mijn gevoel, heel complete.

Allerlei materialen, complexe technieken, komen tot een geheel. Ik houd jullie op de hoogte!


Wil je even in de oven kijken, moet je je wel goed beschermen!

Glaskunst

Weer een stap verder in het glas gebeuren. Les gekregen van Nataliya Vladychko in de beginselen van brandschilderen en het beschilderen van glas. Wat komt daar toch weer veel bij kijken, waar je geen notie van hebt! Dus zeer leerzaam en heeft mij weer een stuk verder gebracht naar wat ik voor ogen had. Het zee leven kwam al aardig bij elkaar, in schilderijen, keramiek, glas, combinaties van deze 3 en na deze wijze lessen van Nataliya is het cirkeltje rond! Er zal nog wel geëxperimenteerd worden, maar gericht. De nieuwe werken komen er aan!