Welkom

De website is onderverdeeld in 2 categorieën, dat zijn "Zeezicht" en "Overige". Het werk kan geschilderd zijn, van keramiek of glas vervaardigd, of een combinatie van technieken en materialen.

Ik had dit eerst gescheiden, maar nu is het allemaal zo bij elkaar gekomen, zo met elkaar verweven, dat het nu onderverdeeld wordt in onderwerp, bijvoorbeeld "Schelpen" of "Vissen" bij Zeezicht.

Is het niet op één of andere manier met de zee verbonden, dan is het in Categorie Overige geplaatst, zoals "Schalen" of "Vlinders".

Mijn materiaalkeus is nog groter geworden door toevoeging van schilderen op glas en het volgen van brandschilderlessen. Dit voelt compleet en zal resulteren in toekomstig werk bestaande uit gemengde technieken.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*** Anita Eijken-Kaan heeft alle werken, getoond op deze website, zelf ontworpen en gemaakt. Het is dan ook verboden deze unieke werken te kopiëren en eventueel door te verkopen***

Over Mij

Vanaf het moment dat ik een potlood vast kon houden, heb ik getekend en ben creatief bezig geweest. Pas op latere leeftijd heb ik serieus les genomen. Meer...

Nieuws

WEER ANDERS POSITIEF!!

Afgelopen juni schreef ik in juich stemming dat de cijfers lekker naar beneden gingen en nu, in november 2021, gaan we weer de verkeerde kant op...

Hopelijk is dat niet voor heel lang en blijft men verantwoordelijk bezig met zijn/haar omgeving....

Inmiddels is de Kunstmarkt in Hoorn al een tijdje achter de rug, maar wat was dat mooi! We hadden wel geen plek voor de "Kunst inde Kas-groep" kunnen krijgen, maar gelukkig had ik zelf wel een kraam waarop ik mijn werken kon etaleren. Het weer zat mee, de bezoekers hadden er allemaal zin in... Geef mij ieder jaar maar zo'n markt! Dank je wel organisatie van Kunst en Cultuur!

EEN KUNSTROUTE IN ZWAAG?

Ondanks alle tegenslagen wb beperkingen van evenementen en markten, blijven we welgemutst vooruit kijken!

Wat als Zwaag haar eigen Kunst-inde-Kas-route gaat uitzetten in de daar gelegen mooie tuinen?

Het idee is om in een aantal straten van Oud Zwaag allerlei kunst te exposeren in tuinen van de kunstenaar zelf, of in een prachtige gast-tuin, waar de kunstenaars van Kunst-in-de-Kas van buiten deze wijk hun werk kunnen tentoonstellen. Daar gaan we aan werken en dit zal , als het ons gaat lukken, halverwege 2022 plaats vinden.

Houd ook in de gaten:  www.kunstindekas.nl